Trendiga och bekväma skor för kvinnor i alla åldrar.
Tyska Rieker är skomärket som har byggt upp ett genuint rykte om högsta kvalitet. Kollektionerna består av fotriktiga skor i trendiga modeller som tilltalar kvinnor i alla åldrar. Mode och komfort i skön förening. Det breda sortimentet erbjuder allt från höga stövlar i skinn att bära upp till byxor eller jeans på hösten för en klassisk look till nätta sandaler med spänndetaljer och strass att kombinera med en kjol både på dagen och på kvällen. Skor från Rieker skapar alla förutsättningar att känna sig både snygg och bekväm. Höga sneakers för dagen i city eller pumpsen att bära till cocktailklänningen. För många kvinnor med en hektisk livsstil, som eftersöker en snygg look och hög prestanda, har Rieker näst intill blivit kultförklarat. Riekers antistress-skor är unika på marknaden med komfort och stil i skön förening.

Klicka här för att se Carismas vår- och sommarkollektion från Rieker.